Ringvaartweg Rotterdam: het complete installatiewerk voor 6 vrijstaande nieuwbouwwoningen

In samenwerking met hoofdaannemer VHR verrichten wij het complete installatiewerk voor totaal 6 vrijstaande nieuwbouwwoningen. Onze werkzaamheden bestaan uit de aanleg en installatie van riool, water, gas, cv, mechanische ventilatie, zinkwerk, hemelwaterafvoeren, sanitair en airco.

De woningen worden volgens bestek gebouwd. Uiteraard kunnen we in overleg met de nieuwe bewoners de installaties aanpassen naar hun wensen, bijvoorbeeld door de cv ketel te vervangen door een warmtepomp of te helpen met de keuze van het sanitair.

Albeda College: druk met loodgieterswerkzaamheden tijdens de schoolvakanties

Voor het Albeda College in Rotterdam hebben wij tijdens de schoolvakanties in samenwerking met verschillende aannemers diverse loodgieterswerkzaamheden uitgevoerd.

  • Baljuwstraat. Hier hebben we in samenwerking met aannemer Breijer een complete bedrijfskeuken gemaakt. Hierbij bestonden onze werkzaamheden uit het installeren van riolering met een vetvanger, warm- en koud waterleiding, gasleiding en sanitair.
  • Rozestraat. Samen met aannemer Breijer hebben we een zorgindeling gemaakt, waarbij wij de cv hebben ge√Įnstalleerd en alle keukenblokken hebben aangesloten op de riolering en waterleiding.
  • Spinozaweg. Op deze locatie kampte de school jarenlang met rioolproblemen. Wij zijn erbij gehaald om het riool volledig in kaart te brengen en de exacte oorzaak uit te zoeken van alle problemen. Het riool bleek met een flinke omleiding en flinke verzakkingen naar het gemeenteriool te gaan. ¬†Daarop hebben we bij CLB een geheel nieuw rioolplan aangeboden. In de zomervakantie hebben wij het oude riool verwijderd en een geheel nieuwe riolering aangebracht.

Turkse broodjeszaken: loodgieterswerk in Rotterdam, Utrecht en Den Haag

In opdracht van hoofdaannemer Ciolina hebben wij al het loodgieterswerk uitgevoerd voor nieuwe Turkse broodjeszaken in Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

TU Delft: jaarlijks onderhoud aan riolering, waterleiding, dak en sanitair

In opdracht van PGN Bouw verzorgen wij het jaarlijkse onderhoud op de TU Delft, waarbij we diverse klachten verhelpen aan de riolering, de waterleiding, het dak en het sanitair.

Winkelcentra MVGM: het verhelpen van alle voorkomende klachten

In opdracht van vastgoedbeheerder MVGM hebben wij diverse winkelcentra in beheer, waarbij wij alle voorkomende klachten in behandeling nemen.