CLB heeft een mooie CV

Bij CLB hebben we in de loop der jaren een mooie CV opgebouwd. Vader Jop van der Lee haalde zijn loodgieterspapieren en startte op 19 november 1991 Ciolina Loodgieters & Installatiebedrijf. Ciolina was het aannemersbedrijf waarmee intensief werd samengewerkt. Daarvoor werden niet alleen alle voorkomende loodgieters- en installatiewerkzaamheden verricht. Maar ook alle mogelijke renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. Bij de start was CLB Loodgieters- en Installatiebedrijf 4 man sterk. Toen Jop in 2013 met pensioen ging en zijn zoon Martijn het stokje overnam, was het bedrijf uitgegroeid tot een vaste kern van 10 medewerkers. Een hecht team professionals, waarvan de meesten al heel lang bij de onderneming werken. Bij CLB bent u dus verzekerd van continuïteit. Daarnaast staan we bij CLB voor flexibiliteit. Want we werken met vaste vakbekwame en ervaren ZZP-ers en onderaannemers, waar we een beroep op kunnen doen. Zodat we altijd thuisgeven. Zelfs bij piekdrukte. En zodat we bij grote opdrachten makkelijk kunnen opschalen.

Onze filosofie: we staan altijd klaar voor onze klanten

CLB Loodgieters- en Installatiebedrijf is gevestigd in hartje Rotterdam in de Bloemkwekersstraat. We hebben dan ook een typisch Rotterdamse ‘Geen woorden maar daden mentaliteit’. Voor onze klanten gaan we door het vuur.

24-uurs service voor onze vaste klanten

Voor onze vaste klanten zijn we zelfs altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. In geval van nood kunnen zij onze monteurs buiten kantooruren bereiken via een speciaal telefoonnummer. Zo nodig komen onze monteurs dan meteen in actie om het probleem op te lossen.

CLB werkt voor klanten van A tot Z:
van Aannemers tot Zorginstellingen

Bij CLB werken we vooral voor grote opdrachtgevers. Van aannemers tot zorginstellingen. Van pompstations tot supermarkten. Van scholen tot vastgoedbedrijven. En van VVE-beheerders tot Woningbouwverenigingen. Daarvoor doen we voornamelijk renovatiewerkzaamheden en het onderhoud. We zijn er trots op dat de meeste opdrachtgevers al heel lang klant zijn bij ons. Sommigen zelfs al vanaf het eerste uur.